Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης επισκέφθηκε σήμερα 24 Ιανουαρίου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στράτος Σαραούδας.

| Αναρτήθηκε από | Kατηγορίες: Τα Νέα μας

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης επισκέφθηκε σήμερα 24 Ιανουαρίου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στράτος Σαραούδας, όπου είχε συνάντηση με τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων.

Αν και ουσιαστικά πρόκειται για το νεότερο κτηριακά σχολείο του Δήμου (κτίστηκε το 2004), ο Επικεφαλής της Παράταξης «Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση» διαπίστωσε αρκετά ζητήματα που χρήζουν άμεσης προσοχής, καθώς αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα θα διογκωθούν.

Το σημαντικότερο πρόβλημα εντοπίστηκε στην ταράτσα του κτηρίου, όπου αν και υπάρχουν οι κατάλληλες προδιαγραφές, δεν έχει συντηρηθεί ποτέ και δεν έχουν πραγματοποιηθεί οι κατάλληλες επιδιορθώσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχει φόβος ολικής καταστροφής, που θα εκτινάξει το κόστος επισκευής στα ύψη.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι περιμετρικά του κτιρίου υπάρχουν μικρές ζημιές, με αποτέλεσμα να εισχωρήσει υγρασία στους εσωτερικούς τοίχους. Το πρόβλημα παρουσιάζεται πιο έντονο στο υπόγειο, ωστόσο αν δεν επισκευαστούν άμεσα οι ζημιές η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη.