Η Χριστίνα Αντωνοπούλου, ενώνει δυνάμεις με την «Ελπίδα» και τον Στράτο Σαραούδα.

| Αναρτήθηκε από | Kατηγορίες: Τα Νέα μας

Ζει στη Μεταμόρφωση από το 1972, όπου και γεννήθηκε.

Κόρη του Χρήστου Αντωνόπουλου, πρώην Αντιδημάρχου Μεταμόρφωσης, και της Αγγελικής.
Είναι επιχειρηματίας στον κλάδο του τουρισμού και φοιτήτρια στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά.

Έχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα συμμετέχοντας σε εξωραϊστικούς και εκπολιτιστικούς Συλλόγους.

Πρωτοστάτησε στην ίδρυση του συλλόγου γονέων του 7ου και 8ου νηπιαγωγείου ως πρόεδρος. Διετέλεσε επί σειρά ετών γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων 7ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος στο 4ο Γυμνάσιο την περίοδο 2008 – 2009.

Το 2010 εκλέγεται για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος. Εντεταλμένη Σύμβουλος στο Συνεδριακό Κέντρο, Αντιπρόεδρος στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Από το 2013 ώς το 2015 διετέλεσε Πρόεδρος στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μεταμόρφωσης. Με την ανάληψη των καθηκόντων της, έθεσε ώς πρώτη προτεραιότητα την ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Δήμο Μεταμόρφωσης, το οποίο και κατόρθωσε να θέσει σε λειτουργία λίγους μήνες αργότερα. Στη δική της θητεία ενισχύονται και εκσυγχρονίζονται οι κοινωνικές δομές όπως η «Βοήθεια στο Σπίτι» και το ‘Κέντρο Αστέγων» και ξεκινά η δράση «Ελληνικά καλούδια» μέσω της οποίας οι κάτοικοι της πόλης απέκτησαν τη δυνατότητα να προμηθεύονται φρέσκα, ελληνικά παραδοσιακά προιόντα απευθείας από τους συμμετέχοντες παραγωγούς οι οποίοι με τη σειρά τους τροφοδοτούσαν με το σύστημα της ανταποδοτικότητας το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Από το 2010 μέχρι και σήμερα διατελεί Δημοτική Σύμβουλος Μεταμόρφωσης.