Ο Αδάμ (Μάκης) Αδαμίδης ανακοινώνει την Υποψηφιότητά του με την Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση και τον Στράτο Σαραούδα.

| Αναρτήθηκε από | Kατηγορίες: Τα Νέα μας

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Αν και πάντοτε ήμουν ενεργός πολίτης, ποτέ πριν δεν είχα σκεφτεί να πολιτευθώ. Πάντα είχα μια επιφυλακτική στάση απέναντι στους πολιτικούς και ιδιαίτερα στους επαγγελματίες πολιτικούς.

Στο μυαλό των περισσοτέρων της γενιάς μου η λέξη πολιτικός έχει συνδυαστεί με τη λέξη απογοήτευση και η συμμετοχή στα κοινά σαν χαμένος χρόνος.

Αυτήν ακριβώς την αντίληψη μου βοήθησε ν΄αλλάξω ο Στράτος Σαραούδας  και αποφάσισα με την υποψηφιότητα μου να αγωνιστώ και να βοηθήσω μ΄ όλες μου τις δυνάμεις, ώστε όλοι μαζί να εμπιστευτούμε νέους ανθρώπους στην πολιτική, με νέες ιδέες, νέα μυαλά που δεν καταφεύγουν σε παρωχημένες πολιτικές τακτικές.

Φίλες και φίλοι,

Έχω ταξιδέψει στο εξωτερικό αρκετά, και είδα την ποιότητα της ζωής που απολαμβάνουν οι πολίτες άλλων πόλεων και έτσι κι εγώ επιζητώ μια καλύτερη Μεταμόρφωση!

Η πόλη μας είναι από τους λίγους Δήμους της Αττικής που ακόμη υπάρχουν ελεύθεροι χώροι για αξιοποίηση, που δυστυχώς μέχρι σήμερα είναι ανεκμετάλλευτοι.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Μεταμόρφωσης και  να διασφαλίσουμε την ποιότητα της καθημερινότητας για τους κατοίκους της.

Να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη για εμάς και για τους επισκέπτες της.

Απευθύνομαι σ΄ εσάς, γιατί πιστεύω ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν και αυτός είναι ο στόχος μου.

Αναλαμβάνω λοιπόν τις ευθύνες μου απέναντι στον τόπο μου και τους συμπολίτες μου, δηλώνοντας διαθέσιμος και έτοιμος να εργαστώ μαζί σας για ν΄ αλλάξουμε την πόλη μας!

Αδάμ (Μάκης) Αδαμίδης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1968, γέννημα θρέμμα της Μεταμόρφωσης.

Πήγα σχολείο στη Μεταμόρφωση και αποφοίτησα από το Τμήμα Ηλεκτρολογίας – Μηχανολογίας της ΣΕΛΕΤΕ.

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο των επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα, μαζί με την αδελφή μου Δέσποινα, συνεχίζουμε την οικογενειακή επιχείρηση CAFFÉ ADAMS την οποία

δημιούργησε ο πατέρας μας το 1960 στη Ν. Ιωνία και μετ εγκαταστάθηκε το 1964 στην πόλη μας.

Διαμένω μόνιμα στη Μεταμόρφωση και είμαι παντρεμένος με την Πόπη Μαργιώλου και έχουμε δύο παιδιά τη Μαρία και την Αγγελική.

Έχω ενεργή συμμετοχή στα κοινά της πόλης μας, ξέρω τα προβλήματα της Μεταμόρφωσης και ειδικά αυτά του επαγγελματία.

Θέλω με τη συμμετοχή μου στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στο πλευρό του Στράτου Σαραούδα, ενός έντιμου και δημιουργικού συμπολίτη μας, να ενεργοποιήσω όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της πόλης μας με σκοπό να γίνει η γενέτηρά μου πόλη να ζεις και να δημιουργείς!