Ο Γιώργος Στρογγυλούδης, συμπορευόμενος από το 2013 με τον Στράτο Σαραούδα.

| Αναρτήθηκε από | Kατηγορίες: Τα Νέα μας

Συνδημότισσες, συνδημότες,

τα πέντε (5) βασικά χαρακτηριστικά, που οφείλει να έχει μια πόλη για να λέγεται «Σύγχρονη» είναι :

  • Προσβασιμότητα
  • Φωτισμό
  • Ασφάλεια
  • Αθλητικές εγκαταστάσεις
  • Αξιοπρεπή σχολεία

Αν διαβάσουμε ανάποδα αυτά  τα πέντε βασικά χαρακτηριστικά, εύκολα διαπιστώνουμε ότι ακόμη κι αυτό, το ένα Σχολείο,(το 2ο Λύκειο,)  που απεγνωσμένα έχει ανάγκη η Μεταμόρφωση, η απερχόμενη  Δημοτική Αρχή  δεν κατάφερε να κατασκευάσει, αν και το “προσπαθεί” 15 χρόνια.

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ένα «τυπικό πολιτικό»! Είμαι ένας απλός κάτοικος της Μεταμόρφωσης, που πιστεύει και νιώθει ότι μετά από τόσα χρόνια αδράνειας και στασιμότητας στην πόλη μας, ήρθε η ώρα της Αλλαγής!

Μαζί, αφήνουμε πίσω το κουρασμένο «χθες» και ψηφίζουμε για το μέλλον της Μεταμόρφωσης.
Μαζί, παίρνουμε τον έλεγχο σήμερα, για να μην χάνουμε καιρό από το αύριο.
Μαζί, με τον Στράτο Σαραούδα και την «Ελπίδα», αλλάζουμε την πόλη μας.

Όταν το 2013, ο Στράτος Σαραούδας και μια μικρή ομάδα ενεργών πολιτών εμπνευστήκαμε  “την Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση” είχαμε στο μυαλό μας  μία μόνο σκέψη και ανησυχία :

Να «δημιουργήσουμε» την ομάδα, που ο καθένας θα ήθελε να είναι μέλος της.

Να εμφυσήσουμε στους συνδημότες μας, ότι μπορούν να  επιλέξουν Διοίκηση για τη Μεταμόρφωση  με μοναδική στόχευση  το συμφέρον της πόλης μας και των κατοίκων της  σύμφωνα με τις Αρχές και τις Αξίες όλων μας, χωρίς κανένα προαπαιτούμενο και  χωρίς υπαναχώρηση. Δεν  φτιάξαμε την «Ελπίδα» για την Ελπίδα, αλλά για να ορίσουμε μαζί το μέλλον της πόλης.

Σας καλώ λοιπόν όλους, να επιλέξουμε της ΑΛΛΑΓΗ, της οποίας επιθυμούμε να είμαστε μέλη και συνδιαμορφωτές.

  • Η Μεταμόρφωση είναι η πόλη, που δεν διαθέτει κανένα Δημοτικό Parking, όμως μιλούν για ανάπτυξη
  • Τα παιδιά της Μεταμόρφωσης δεν χωρούν στα σχολεία της, όμως μιλούν για μέλλον.
  • Μισό ποδοσφαιρικό γήπεδο κι δύο κλειστά γυμναστήρια στοιβάζουν πάνω από 1000 μικρούς αθλητές, όμως μιλούν για αθλητισμό.
  • Δεν υπάρχει συνεχόμενο πεζοδρόμιο για να περπατήσεις από τις συνοικίες στο κέντρο και μιλούν για σύγχρονη πόλη.
  • Εδώ και χρόνια ακούμε για λάμπες οικονομίας, μετά έγιναν λάμπες Led (και δυστυχώς συνεχίσουμε να ζούμε στα σκοτάδια.

Με γνωρίζετε καλά όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά της πόλης μας. Ξέρετε τις απόψεις μου, τις Αρχές μου, τις φιλοδοξίες μου. Με την ψήφο σας σε μένα γνωρίζετε ότι ψηφίζετε έναν από εσάς.

Αν, παρόλα τα παραπάνω , έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να συζητήσουμε για το πώς  βλέπουμε εμείς στην «Ελπίδα» το μέλλον της πόλης μας, γνωρίζεται που μένω και μπορείτε να με βρείτε για ν΄ανταλλάξουμε απόψεις!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ευχαριστώ τον πολύ καλό μου φίλο που μου έδωσε την άδεια χρήσης του concept “Φιλαράκι θα μου δώσεις μια ψήφο;”.

Φιλικά,

Γιώργος Στρογγυλούδης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ :
Γεννήθηκε το 1969 στην Χίο.

Το 1987 εισήχθη μέσω του συστήματος των Γενικών Εξετάσεων στο Πολεμικό Ναυτικό, όπου σταδιοδρόμησε ώς Αξιωματικός έως το 2011, όταν αποστατεύθηκε με αίτησή του, για ν’ασχοληθεί με την αγαπημένη του παραγωγή Μαστίχας, στα κτήματα που διατηρεί η οικογένειά του στην Χίο.

Εθελοντικά επέλεξε να διέλθει την Εκπαίδευση για  επιλογή του στις Ειδικές Δυνάμεις του Π.Ν, την οποία ολοκλήρωσε με επιτυχία το 1991.

Από τότε,  μέχρι την αποστρατεία του διήλθε όλες τις προβλεπόμενες βαθμίδες Διοίκησης σύμφωνα με τον εκάστοτε βαθμό του στη Διοίκηση Υποβρυχίων του Π.Ν.

Η μοναδική περίοδος που αποχωρίστηκε την Υποβρύχια οικογένεια ήταν τη περίοδο 2005-2007, όταν τοποθετήθηκε στο Ανώτατο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ,  SHAPE (Supreme Headquarters Allied Powers Europe) στο Βέλγιο  και συγκεκριμένα στο J2 Intelligence Divisiοn.

Έχει διέλθει με επιτυχία Σχολεία Επικοινωνιών / Ασφάλειας Επικοινωνιών και Κρυπτογραφίας / Ασφάλειας-Διαχείρισης Πληροφοριών και Εφαρμογών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Μιλάει άριστα Αγγλικά.

Είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Παρτσινεβέλου και πατέρας δύο αγοριών, του Ηλία και του Ευάγγελου.