Παρακαλούμε τον κ.Καρπέτα να σεβαστεί την νοημοσύνη των πολιτών της Μεταμόρφωσης.

| Αναρτήθηκε από | Kατηγορίες: Τα Νέα μας

«Μετά από 9 χρόνια Δημαρχίας του κ. Καρπέτα κι ενώ εμείς έχουμε θέσει το βασικό δίλημμα της Κυριακής 2 Ιουνίου, εάν οι πολίτες της Μεταμόρφωσης αξίζουν μια νέα φιλοσοφία διοίκησης ή θα συνεχίσουν με την ίδια κουρασμένη διοίκηση, ο απερχόμενος επί της ουσίας Δήμαρχος της Μεταμόρφωσης σήμερα, μόλις δύο ημέρες πριν το Β’ Γύρο των εκλογών, εξήγγειλε 45 νέα έργα.

Δεν εξηγεί ωστόσο, πως θα υλοποιήσει αυτά τα έργα με 8 συμβούλους, τους οποίους μάλιστα θίγει σε πρόσφατες δηλώσεις του, όταν δεν κατάφερε να τα πραγματοποιήσει με 17 συμβούλους.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:
• Την αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων του δήμου με λάμπες LED. 9 χρόνια δεν προλάβαινε να αντικαταστήσει τις λάμπες, χρειάζεται άλλα 4!
• 10 συγκεκριμένες διανοίξεις δρόμων. Των ίδιων δρόμων που είχε εξαγγείλει στα προγράμματα του 2010 και του 2014!
• Πλήρες δίκτυο φυσικού αερίου. Ωστόσο η Μεταμόρφωση δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των δήμων με τις προγραμματισμένες ανά έτος επενδύσεις, όπως
περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα που κατέθεσε η ΕΔΑ Αττικής στη ΡΑΕ.
• Δίκτυο προστασίας των πολιτών. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός, με αποτέλεσμα οι πολίτες να αισθάνονται ανασφάλεια.

Γνωρίζετε ότι μέχρι σήμερα έχουμε κρατήσει ψηλά τον πολιτικό μας πολιτισμό. Θα συνεχίσουμε. Δεν θα προχωρήσουμε σε προσωπικές επιθέσεις ενώ έχουμε δεχθεί πολλές. Αλλά σήμερα αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε προσωπικά στον κ. Καρπέτα παρακαλώντας τον να σεβαστεί την νοημοσύνη των πολιτών της Μεταμόρφωσης.

Στράτος Σαραούδας

«Ελπίδα για την Μεταμόρφωση»